Bewaking & Beveiliging

Sinds onze start in 2005 zijn we steeds verder gegroeid in onze diensten. Met het uitbreiden van ons aanbod zijn er in 2009 ook de beveiliging en bewaking van risicolocaties bijgekomen – denk aan bouwterreinen of kraakpanden. En daarnaast bewaken en beveiligen we risicosituaties. Hiermee bedoelen we situaties waar een hogere mate van dreiging is. Dit zijn bijvoorbeeld sportwedstrijden of gedwongen woninguitruiming. 

Om uw doel te bereiken, zorgen wij voor gecertificeerde beveiligers die sociaal en communicatie zeer vaardig zijn. In sommige situatie kan bewaking middels honden en hun geleiders van toegevoegde waarde zijn. Ook hier voldoen wij aan de strenge eisen die het Ministerie van justitie hiervoor heeft opgesteld.

Lees meer over onze diensten in horeca bewaking van locatiebewaking van risicosituaties

Afspraak maken

Beveiliging van hoog risico locatie en/of situatie

We verzorgen beveiliging bij situaties waar een bepaalde mate van dreiging is, waardoor mensen risico lopen. Dit is bijvoorbeeld bij:

  • Gedwongen woningontruiming
  • Dreigende situaties bij overheidsdiensten (denk aan sociale dienst of woningcorporaties)
  • Dreigende situaties rondom sport (denk aan conflicten met supporters)
  • Extreme drukte bij winkels
  • Verlaten bouwterreinen
  • Evenementen 
  • Nachtbewaking en risico-objecten

De beveiligers van Intelligent Security hebben alle benodigde, wettelijke certificaten en hebben aanvullende trainingen gevolgd. Wij bekijken steeds welke medewerkers het best bij de situatie passen. Zo ben je altijd verzekerd van veiligheid. Zorgen over mogelijke dreigende situaties?  We denken graag mee.

Plan een afspraak in voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Hondenbewaking

Hondenbewaking kan in eerdergenoemde situaties / locaties een welkome aanvulling zijn. Onze hondengeleiders en hun hond zijn allen gecertificeerd door de KNPV of de Nederlandse Bond van de Diensthond. Beide zijn de enige erkende instanties door het Ministerie van Justitie om een geschiktheidsverklaring af te geven. U bent altijd verzekerd van een goede combinatie van geleider en hond.

Na deze toetsing gaan wij nog een stukje verder door de combinaties te blijven trainen op praktijksituaties, zodat de geleiders met hun honden de uiteindelijke situaties goed kunnen inschatten en hierop kunnen anticiperen. Dit is noodzakelijk voor de kwaliteit die wij willen handhaven en onnodig risico willen beperken. Preventie en repressie in de juiste samenstelling is ons doel. We beschikken daarom ook over een eigen hondenterrein en locaties waar we de trainingen zelf op een hoog niveau kunnen houden.

Wilt u meer weten over hondenbewaking? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Afspraak maken