Security

Evenementenbeveiliging

Veel bezoekers brengen veel verantwoordelijkheden met zich mee. Bij TRIBE Security hebben we de juiste ervaring, middelen en mensen om deze samen met jou te dragen. We weten welke uitdagingen je hebt en bieden overal een oplossing. Zowel voor, tijdens als na een evenement. Een veilige, maar ook goede sfeer voor je bezoekers. Daar doen we het voor.

Afspraak maken

Beveiliging op grote en kleine evenementen

Van festivals, tot huldigingen en andere bijeenkomsten. TRIBE Security weet raad, hoe klein of groot het evenement ook is. Bij grote veiligheidsprojecten werken we vanaf een centraal punt: onze commando unit. Deze is uitgerust met de beste gear om alle processen en communicatie rondom veiligheid soepel te laten verlopen. Vanuit deze plek houden we scherp in de gaten dat het beveiligingsplan wordt nageleefd.

Beveiliging in de horeca

Horecaportier/gastheer nodig? Ook voor beveiliging in de horeca ben je bij ons op de juiste plek. We voeren een Horeca Security Scan uit en bepalen zo precies wat er nodig is om de juiste beveiliging te bieden. Op basis van onze bevindingen matchen we je aan een beveiliger die perfect bij jouw gelegenheid past.

Een beveiligingsplan dat aansluit op iedere behoefte

Hoe groot of klein je evenement, bijeenkomst of horecagelegenheid ook is: de beste beveiliging begint met een sterk beveiligingsplan. In een beveiligingsplan komen jouw behoeftes en onze expertise samen. Maar eerst, voeren we een Security Scan uit. Na uitgebreid research, bespreken we de resultaten samen met jou. Ook kijken we bij het opstellen van een beveiligingsplan naar wettelijke richtlijnen, zodat het op ieder denkbaar punt voldoet. Deze punten komen altijd aan bod:

  • Publieksprofiel; wie zijn de bezoekers?
  • Activiteitenprofiel en directe omgeving; wat gebeurt er en op welke locatie?
  • Risico-inventarisatie; wat zijn de zwakke schakels en hoe versterken we die?
  • Calamiteitenplan en ontruimingsplan; hoe reageren we op onverwachte situaties?

Als we alle antwoorden helder hebben, maken we een uitgebreid beveiligingsplan met aandacht voor crowd management. TRIBE Security werkt met haar jarenlange ervaring soepel samen met gemeenten en politie. We hebben al heel wat kilometers gemaakt en dat zie je terug in onze ijzersterke beveiligingsplannen.

Afspraak maken