Wij zijn
TRIBE Security

Wij zijn
TRIBE Security

We zijn divers.

We willen dat iedereen zich thuis voelt bij TRIBE Security. Daarom vinden we het belangrijk dat onze mensen een afspiegeling zijn van de maatschappij. Beveiligers zijn niet alleen maar grote en sterke mannen. Je hoeft niet breedgeschouderd te zijn om veiligheid te kunnen bieden. Onze TRIBE bestaat uit de meest verschillende mensen die elkaar perfect aanvullen en samen zorgen voor een goede en veilige sfeer.

We nemen verantwoordelijkheid.

Safety gaat verder dan het beschermen van mensen, omgevingen en bijeenkomsten. Bij TRIBE Security houden we ons ook bezig met het beschermen van onze planeet door zo duurzaam mogelijk te werk te gaan. Zo zijn al onze voertuigen elektrisch en wordt onze bedrijfskleding gemaakt van circulair textiel. In de toekomst blijven we ons ontwikkelen op het gebied van duurzaamheid.  

We zijn betrokken.

Goede relaties zijn de basis voor sterke samenwerkingen. We hechten veel waarde aan het opbouwen hiervan. Niet alleen met onze opdrachtgevers, maar ook door samen te werken met organisaties zoals Kidzbase, Willem II betrokken en VVV Venlo. Zij zetten zich in voor de maatschappij en daar dragen wij met sponsoring graag een steentje aan bij.

We blijven ontwikkelen.

Bij TRIBE Security dagen we onszelf uit om te blijven groeien. Dat doen we door te investeren in technologische innovaties en ontwikkelingen. Maar we vinden het net zo belangrijk om te investeren in onze mensen. We bieden zowel binnen als buiten de TRIBE trainingen aan. Door onze mensen te stimuleren stappen te zetten op professioneel en persoonlijk gebied, staan zij zelfverzekerd en met plezier op de werkvloer

Afspraak maken